KUNSTSTOF, ALUMINIUM EN HOUTEN KOZIJNEN

Kozijnen in hout, aluminium of kunststof voor ramen en deuren maken een woning of een kantoorpand helemaal af.

Voor een monumentale of moderne woning of een bedrijfspand worden onze raam- en deurprofielen zodanig uitgevoerd, dat deze perfect passen bij de uitstraling van uw huis, kantoor of bedrijfslocatie.

Aan de buitenzijde zijn het de gevel en de kozijnen die zorgen voor het fraaie aanzien van een woning en zijn het de betrouwbare sluitposten tegen weer en wind. Aan de binnenzijde dragen zij bij aan de sfeer in het interieur.

Bezemer Kozijnen levert onder meer prefab kunststof kozijnen. Die hebben als belangrijkste voordeel voor de klanten dat de kozijnen sneller (en dus voordeliger) geplaatst kunnen worden. Bijkomend voordeel is dat de kans op fouten eveneens kleiner is.

De vormgeving van de kozijnen moet naadloos passen bij de uitstraling van uw woning, winkel of kantoor. Voor een monumentale woning of een woning in moderne stijl worden onze raam- en deurprofielen zodanig uitgevoerd dat de sfeer behouden blijft en zelfs versterkt wordt.

Onze kunststof kozijnen zijn nauwelijks meer van hout te onderscheiden. Of u nu van hoogglans glad houdt of van houtnerfstructuren, met kunststof is alles mogelijk. Vanzelfsprekend zijn kunststof kozijnen ook veel praktischer en onderhoudsarm. Nieuwe beglazing en sterk verbeterde isolatiewaarden zorgen bovendien voor minder warmteverlies, minder stookkosten en uiteindelijk een beter klimaat.

Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk hoort bij ramen en deuren. Dit moet soepel kunnen bewegen. Het kan voor komen dat een slot of scharnier door slijtage een mindere werking heeft. Dan kan het beste dat onderdeel vervangen worden. Ons advies is om jaarlijks de draaiende delen te smeren met wd40.

Hareld Bezemer | Bezemer Bouwmeesters