DEUREN VAN HOUT, KUNSTSTOF OF ALUMINIUM

Deuren van hout of kunststof en zelfs van aluminium tonen aan hoe breed de mogelijkheden qua sfeer en materialen zijn.

Vooral in nieuwbouw en bij renovatie van woningen en bedrijfspanden wordt steeds vaker gekozen kunststof of aluminium deuren. Kunststof is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van hout. Veel eigenaren zweren echter bij de robuuste uitstraling van hout. Want een deur is letterlijk een binnenkomer, een sfeerbepaler, de maker van een eerste indruk van een huis, kantoor of bedrijfspand.

Bezemer Kozijnen helpt u graag bij het selecteren, bestellen, leveren en monteren van deuren. Goede advisering is uiteraard van groot belang.

Vanzelfsprekend geven wij eveneens goede raad over bijkomende zaken, zoals hang- en sluitwerk, deurbeslag en glas. Want glas en mooi deurbeslag vormen vaak de finishing touch op een binnen- of buitendeur, stijlvol, sierlijk en voorzien van het Politie Keur Veilig Wonen (PKVW), SKG Keur en hoogwaardige meerpuntssluiting.

Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk hoort bij ramen en deuren. Dit moet soepel kunnen bewegen. Het kan voor komen dat een slot of scharnier door slijtage een mindere werking heeft. Dan kan het beste dat onderdeel vervangen worden. Ons advies is om jaarlijks de draaiende delen te smeren met wd40.

Hareld Bezemer | Bezemer Bouwmeesters